• Nedavno
Epyi CACH EMBOIDED ručnik za kupanje Postavite mikrofibar za odrasle šareno drvo kupaonica za kupanje ručnici Brzi suhi obiteljski set

Epyi CACH EMBOIDED ručnik za kupanje Postavite mikrofibar za odrasle šareno drvo kupaonica za kupanje ručnici

Buyers rating:
KM 3.33

Količina robe

Čipkasti ručnik sa izvezom vlakana sa uredno lepršavim petljima. Vrlo dobra apsorpcija vode. Ugodno za dodir, osjetljiv i prilagođen koži, njegu za vašu kožu. Nije lako šutirati i boju. Mašina koja se može prati, ručno se prati. Čipkasti ručnik sa izvezom vlakana sa uredno lepršavim petljima. Vrlo dobra apsorpcija vode. Ugodno za dodir, osjetljiv i prilagođen koži, njegu za vašu kožu. Nije lako šutirati i boju. Mašina koja se može prati, ručno se prati. Opišite : CACHERIDED peškir sa uredno fluffnim petljama Apsorpcija udoban za dodir, njegujte, njeguju se lako za pranje ruku i ručnika za ručnike : ručnik za ručnik 70x140cmdesign : crtani print materiji : mikrotičnica : kupaonica, sport .. paket uključuje : ručnik setnotice : 1. Ručno mjerenje 1-2cm Greška je dozvoljeno.2. Različiti monitori prikazuju različite boje, tako da boja može biti malo drugačija od stvarne boje.3. Zbog prevoza na daljinu, proizvod će biti malo sklopljen, neće izgledati kao stan kao slika, ali neće utjecati na upotrebu.

Detaljne karakteristike

Towel size:
face towel 35x70cm
Bath towel 70x140cm:
Design:
Cartoon Print
Material:
Microfiber fabric
Occasion:
bathroom, sports...
Package includes:
Towel set
Notice:
1. Manual measurement 1-2cm error is allowed.:
2. Different monitors display different colors, so the color may be slightly different from the actual color.:
3. Due to long-distance transportation, the product will be a little folded, it will not look as flat as the picture, but it will not affect the use :

Slični proizvodi