• Nedavno
Chemood Headwear Turbans 4 Pakirani klizanje na Beanies Chemo navlake CAP šal na glavi navlake za žene kape za žene

Chemood Headwear Turbans 4 Pakirani klizanje na Beanies Chemo navlake CAP šal na glavi navlake za žene kape

Buyers rating:
KM 1.33

Količina robe

100% poliester.进口. Zatvaranje povlačenja. Samo ručno pranje. Chemood Headwear Turbans 4 Pakirani klizanje na Beanies Chemo navlake CAP šal na glavi navlake za žene za žene. Materijal : Ruka Odaberite 100% poliesterska tkanina s mekošću i udobnim za glavu. Turban pruža ukupnu pokrivenost glave, savršena za žene koje su podvrgnute gubitku kose zbog tretmana hemoterapije, alopecije ili drugog medicinski povezanog gubitka kose. Izrađuju se posebno da ih nose žene koje nemaju malo kose.diy mnogo tih načina nada se. Funkcija : Potpuna pokrivenost glave za žene koja se podvrgava gubitkom kose zbog hemoterapijih tretmana za pacijente na karcinoma, alopeciju ili druge medicinske povezane uvjete za modne prekrivače glave hemorastog hake. Također dostupan za noćni san za održavanje poklopca kose. Moderan dizajni za gubitke za kosu za žene unutarnje ili vanjsku upotrebu.turban je elegantno završen svuda okolo. Može se nositi preko ili iza ušiju. Može se koristiti kao postavljena bandana tichel. Savršeno za putovanja. Udobno, meko, ne-klizanje, prevršteno, lako se nose, modne hemotivne šešir turbanske glave. Usluga je dobra - kao za svaki set proizvoda, moramo provjeriti i potvrditi kvalitetu bez problema prije dogovora pošiljke. Međutim, ako vam se ne sviđa naš proizvod, vratit ćemo vam se. Hemook odjeće Turbans 4 Pakirani klizanje na ljestionici CHECO CHEC HALLWRAPI Kape za žene // Materijal : Ruka Odaberite 100% poliesterska tkanina s mekošću i udobnim za glavu, savršena za žene koja se podvrgnu zbog gubitka kose zbog gubitka kose Tretmani hemoterapije, alopecija ili drugi medicinski gubitak kose. Nasepe se nariči na žene koje nemaju malo kose.diy mnogo veze kao što se nadate // Funkcija : Potpuna pokrivenost glave za žene koja se podvrgava gubitkom za kosu zbog hemoterapiju za pacijente od hemoterapiju, alopecije ili druge medicinske povezanosti na Imajte modne prekrivače glave hatskog šešira za beanie. Također dostupan za noćni san za održavanje poklopca kose. // elegantni dizajni za gubitke za kosu za žene unutarnje ili vanjske upotrebe.Turban je elegantno završen svuda okolo. Može se nositi preko ili iza ušiju. Može se koristiti kao postavljena bandana tichel. Savršeno za putovanja. Udobno, meko, ne-klizanje, lako za nošenje, modni hemotivni šešir turbanski glava šal // usluga je dobra - kao za svaki set proizvoda, moramo provjeriti i potvrditi kvalitetu bez problema prije dogovora. Međutim, ako vam se ne sviđa naš proizvod, vratit ćemo vam se. //.

Detaljne karakteristike

Slični proizvodi

Vuna pom pom rebra u tamno sivoj sa odvojivim pom pom
  • Nedavno
Procjene:

Vuna pom pom rebra u tamno sivoj sa odvojivim pom pom

100% vuna Samo ručno pranje Nositi kad je vrijeme hladno napraviti bilo kakvu odjeću! Odvojiva pom pom 100% akril Upute za čišćenje : ručno pranje ili suho čišćenje (daleko odvojite

KM 0.67
Beechfield B52N Organski pamučni vafl pamuk
  • Nedavno
Procjene:

Beechfield B52N Organski pamučni vafl pamuk

Organski pamuk Zatvaranje povlačenja Sadrži 100% OCS certificirani organski pamuk, certificirani po kontrolnoj uniji CU811033 Atraktivni pleten za vaflu Dvostruki sloj pletiva za toplinu..

KM 6.96